Bestelinformatie

Offerte aanvragen

Pins and More maakt het u gemakkelijk en overzichtelijk door u vooraf precies aan te geven wat de mogelijkheden en kosten zijn. Daarom kunt u op onze website direct een offerte aanvragen voor de gewenste producten met de gewenste specificaties. U ontvangt dan binnen 48 uur een reactie van ons met de kosten. Mochten wij u op basis van uw wensen eerst een bepaald advies willen geven, dan hoort u dat ook van ons.

Aanleveren logo/ontwerp

Voor het vervaardigen van uw product hebben we uw eigen logo/ontwerp nodig. Deze kunt u direct meesturen bij het aanvragen van een offerte op de website. Als alternatief kunt u deze ook per e-mail of we-transfer aanleveren.

Offerte

Zoals gezegd geven we u vooraf een exacte prijsopgave van de totale kosten. Deze offerte bevestigt u per e-mail. U helpt ons door uw persoonlijke gegevens goed te controleren. Dit vereenvoudigt het versturen van uw goederen naar het juiste adres.

Digitale werktekening

Per e-mail ontvangt u een digitale werktekening, zodat u exact kunt zien hoe uw product of bedrukking eruit komt te zien. Voordat we overgaan tot productie moet u eerst de werktekening goedkeuren. Ook wij kijken en controleren mee. In de werktekening wordt nauwkeurig aangegeven welke kleuren er gebruikt zullen worden. Ook de afmetingen van het product staan hierin vermeld.

PMS-kleuren

Wij werken met PMS-kleuren. Deze staan ook in de werktekening aangegeven. Hier kunt u al onze PMS kleuren zelf bekijken.

Het ontvangen van uw goederen

Voor het versturen van uw goederen maken wij gebruik van erkende bedrijven zoals GLS, Post NL en FedEx. Als uw zending is verstuurd, krijgt u per mail uw eigen pakketnummer en de website waarop u uw zending kunt volgen, van het versturen tot het ontvangen.